Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megtanulni rendesen mélytorkozni? Nagyon próbálkozok, de nem megy igazán jól.
Figyelt kérdés
Az, hogy könnyezni kezdek már az elején még csak egy dolog, de aztán rá is fulladok és öklendeznem kell bárhogy csinálom. Próbáltam már úgy is, hogy reggel üres gyomorral megitatott velem a pasi egy liter vizet és a zuhany alatt csináltam és próbálgattuk hogy hogy jön fel és hogy nem.
Hát... részletekben, de rövid úton visszaadtam azt a liter vizet.
2020. aug. 12. 00:14
11/19 anonim válasza:
rt kéne, hogy jobban menjen?
Ha sub vagy, akkor tudod, hogy tetszhet a pasinak, ha nem megy, mégis nyomhatja. ;)
Probléma megoldva! :)
42/f
14/19 anonim válasza:
Feküdj le az ágyra háttal, a fejed kissé lógjon le, na úgy tolja be lassan a palid, az nem baj ha folyik a könnyed, vele jár. :)
15/19 anonim válasza:
Oldalról próbáld meg. Nekem véletlenül sikerült azóta már szándekosan. Ja és öklendezés mentesen
16/19 anonim válasza:
Látom, a jó pasi mergtartásának ára van:)
17/19 anonim válasza:
Kérdező ,írhatnál hogy haladsz eltelt már lassan két hónap a kérdés kiírása óta 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!