Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen íze,és szaga és szine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen íze,és szaga és szine van a punci nedvnek?

Figyelt kérdés

#Puncinedvszex,
2020. aug. 11. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az íze az kb semmilyen lehet kicsit édes vagy sósabb de tényleg alig van íza.
2020. aug. 11. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta puncinak nem nagyon van íze. Néha kissé fémes ízű. Szagát nem lehet leírni szerintem, de normál esetben eszméletlen izgató.

Színe meg kinek milyen. Van akinek fehér sűrűbb, van akinek meg átlátszó.

2020. aug. 11. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Savanyú, büdös, fehéres-átlátszó.
2020. aug. 11. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém enyhén sós ízű, a nedvem pedig átlátszó, enyhe illatú.
2020. aug. 11. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem sok íze van.

Viszont én úgy vettem észre, hogy lehet más-más embertől függően. Nem vagyok maga Casanova, mint itt a gyakorin majdnem minden férfi állítja magáról, de azért volt már dolgom néhány lánnyal, és volt, akinek édesebb, volt, akinek sósabb.

2020. aug. 11. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Csak tudnám mitől tud édes lenni a pina. Mert oké hogy sós vagy savanyú, attól függően hogy savas vagy lúgos kémhatású a pinalé. De hogy édes...
2020. aug. 11. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Enyhén sós, nagyon finom.
2020. aug. 11. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Leginkább olyan, mint amikor 25 dkg lereszelt kígyóuborkához adsz egy csipetnyit gyömbért, kurkumát, és fahéjat, aztán egy picit megsózod, adsz hozzá egy fél teáskanál mézet, ugyanennyi jóminőségű balzsamecetet, és utána állni hagyod egy napig😂
2020. aug. 11. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Kicsit savanykás de nagyon finom. Nem lehet szavakkal leírni, mint ahogy a színeket se tudod elmagyarázni egy született vaknak. Ki kell próbálni!
2020. aug. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!