Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar megy el a barátom, mit csináljak?
Így, ahogy ide kiírtad.
A szádat nem csak szopásra lehet ám használni!
A megoldás pedig: akkor utána folytassa szájjal, ha pedig ismét megkeményedik, akkor jöhet részéről a második menet.
Ha elmegy, akkor elmegy...
Bújjatok utána össze, pár percig simogasd, aztán mehet a 2. menet!
Amúgy meg, ha kivered szegény jó hogy elélvez🤣🤦🏻♀️
Hogy ne menjen el, ahhoz csak izgasd kézzel, ne verd ki😬
Sosem értettem, hogy miért gond, ha valaki - elsőre - hamar elmegy.
Magabiztosan kezeled a helyzetet, nekiállsz nyalni és ujjazni, aztán 10 perc múlva mehet a következő menet, csak akarat kérdése.
Nekem konkrétan 1 perc sem kell, pedig nem vagyok nagy lepedőakrobata.
Mit csinálnak azok, akiknek ez probléma? Elélveznek, aztán lefekszenek aludni?
5
Mert nem megy a második menet, ez a gond. F
A legtöbbet akkor fogsz ártani neki, ha ezt a szemére veted... csak komplexusokat ültetsz el benne, stresszt okozol ami letöri a libidót. Egyszerűen bújj még oda hozzá "kancásan" érezze hogy bizony te még kívánod és szeretnéd hogy foglalkozzon veled még, juttasson el a csúcsra.
Ha erre nem reagál, hanem az élvezése után azt mondja "na akkor gyújtsunk rá, hagyjál már", akkor meg cserélj pasit mert egy önző figurát fogtál ki.
Szavakkal! Abból fog érteni. Gyakorlással kitolható a dolog, már ha ő partner a problémák megoldásában...
35F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!