Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármassal mik a tapasztalaitok? A pasimmal most szeretnenk kipróbálni, kívancsi lennek nektek milyen volt?
Az, hogy hosszútávon nem tesz jót a kapcsolatnak, ez az én tapasztalatom persze. Én mostmár tuti hogy csak szingliként mennék ilyesmibe bele, de ennek a te döntésednek kell lennie.
25/N
Mindenképp alaposan beszéljétek át elötte, hogy kinek mi fér bele.És csak akkor működik jól ha mind a ketten vágytok rá, nem csak a pár egyik fele.
Nehéz jó partnert találni hozzá. Mi is sokáig kerestünk, és végül amikor már majdnem feladtuk akkor jött meg a szerencsénk.
Szerintem érdemes elötte pár alkalommal találkozni, beszélgetni kicsit ismerkedni, sokaknak nem megy egyből csak a szex.
A netes kégyüjtögetők elkerülésére mindenképp képcsere elött legyen vagy telefonos beszélgetés vagy személyes, esetleg telón valamilyen videochat alkalmazáson át beszélgetés.
A másik féllel, vagy párral ha párt találtok, is legyen tisztázva hogy kinek mi fér bele.
Elsősorban pasit kerestek vagy nőt vagy inkább párt?
Mi a baráti társaságban, nyíltan beszélünk a szexről, van egy pár aki ezt mesélte:
a 2 fiú+1 lány felállást megbánták, mert egy igazi bikát keresetek 3. nak, na ez túl jól sikerült, mert az úgy megrakta a csajt, hogy az már kínos volt mindenkinek, mert pl. amikr lovagolt a barátján a 3. fél análba rakta (meg volt beszélve) és azt abba kellett hagyni, mert nem bírta a csaj.
a 2 lány + 1 fiú felállás meg nagyon bejött nekik, mert a két csaj nagyon ki tudta egymást nyalással elégíteni, és a fiú ís megtudta dugni mind két csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!