Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal, mint a rosszlányok.hu csak nőknek?
Tehát hogy férfiak hirdetik magukat.
Tudom hogy férfiak is vannak a rosszlányokon, de a legtöbb az homo vagy bisex és heteró meg kevés van.
Én gondoltam rá, hogy mi lenne, ha vállalnék egy kis szeretgetést, törődést, simogatást, csókolózást, masszázst, ujjazást, az illető szüzességének elvételét, és egyéb ehhez hasonló gyengédséget és odafigyelést igénylő dolgokat, mert nincs pénzem és magányos is vagyok... de elég hamar visszatértem a valóságba. Szerintem teljesen irreális, hogy nők fizessenek ezért, mert bárhol megkapják ingyen.
Igaz, hogy az nem feltétlenül lesz gyengéd, de a több száz jelentkező közül valaki biztosan megfelel.
Azt akartam írni hogy ott vannak férfiak is.
Amúgy meg ha fizetős akkor mit számít neked h pasival volt előtte?
A nők bármikor találnak pasit maguknak. Én is bevállalnék egy csomó csajt ingyen. :D Ezért is nem akkora a kereslet hogy legyen külön oldal a nők számára.
35F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!