Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már gondja a hangos szex miatt?
Figyelt kérdés
Én legtöbbször nagyon tudok élvezni közben és hát ugye ez hangokkal, legtöbbször felsikoltásokkal jár. Mi szerencsére kertes házban lakunk, de lehet, hogy néha így is hallották a szomszédok, hogy élvezés van, hallhatták, hogy felsikoltottam. Még szex után is a férjem belenyal a puncimba, majd feldugja az ujját. Mindkettő nagyon jólesik annyira, hogy még mindkettőnél fel szoktam sikoltani!2020. aug. 9. 11:54
1/8 anonim válasza:
Mi egyik alkalommal egy tombhazban csináltuk egy sráccal s olyan orgazmusaim voltak hogy kB ordítottam (nem túlzok, brutal módon hangos voltam de akkor abban a pillanatban nem bírtam uralkodni magamon). Ha jól emlékszem 3 menet volt este aztán reggel 2. Reggel mikor vége volt jött a szomszéd hogy azért ez már több a soknal. Eléggé gáz helyzet volt de na.
2/8 anonim válasza:
Én folyamatosan hallom a szomszédokat, engem nem zavar, örülök, hogy élvezik az életet.
Valószinű ebből kifolyólag ők is hallanak minket, a párom elég hangos.
Akit ez zavar, és még szól is, szerintem az egy igazi megkeseredett alak lehet.
3/8 anonim válasza:
Tömbben élek én is, de az az igazság, hogy ilyen dolog nem tud engem zavarni.
4/8 anonim válasza:
Ezt mar multkor is megkerdezted...
5/8 anonim válasza:
Hangos vagyok, de nyilván nem ordítozok, próbálom visszafogni magam, vagy párnába folytom. Nem akarom hogy az egész család hallgassa hogy épp szexelek
7/8 anonim válasza:
A szüleimet gyakran hallom sexelni. Néha meg tetszik is. Valószínüleg ők is hallottak már engem. 24L
8/8 anonim válasza:
Azért IS költöztünk kertes házba, hogy az oroszlánüvöltésem ne zavarjon senkit. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!