Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ?
“Valamilyen szinten nagyon megbántam”
Csak nekem hallatszik furcsán ez a mondat? Inkább mondd azt, hogy nem bántad meg. Ellenkező esetben eszedbe sem jutna még egyszer megtenni ugyanezt. Ja, és akkor sem, ha annyira szeretnéd a barátodat, mint amennyire mondod.
Először tisztázd magadban az érzéseidet.
7 Nem vagyok ballib. Pont ugyan olyan messze állok tőlük mint a kormánypárttól.
És igen tök mindegy egy anonim oldalon, hogy az eset valóban megtörtént-e, mert nem dolgunk vizsgálni az igazságtartalmát a kérdéseknek és ha dolgunk lenne sem tudnánk megtenni hiszen éppen ezért anonim az oldal.
Illetve hipotetikus jellegű kérdéseket is fel lehet tenni és el lehet felletük filozofálni.
Volt már hasonló a történelemben amilyet a kérdező leír. Létező jelenség, akkor tessék így is kezelni.
Ez kamu
Szerintem nem tortent meg, de a csajszika azt akarja,hogy megtortenjen, es elore kiaakrja tervelni, utana akar jarni hogy lehetne egt titokban elintezni.
Minek neked párkapcsolat? 🤔
Ha nem bírsz a pi.náddal, akkor ba.sszál mindenkivel, de ne akarj kapcsolatban élni.
Én ezt javaslom.
F
Ez nem volt szép tőled, egy ember ne tudja magát kontrollálni....Bocsi.
Ha ezt meg tetted a kapcsolatoddal v mi baj van, ez előbb utobb kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!