Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha az uszodaöltözőben feláll valakinek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 23:30
1/5 anonim válasza:
Eléggé... bár ez nem heteroszexuális téma, mert ugyebár az öltözőben csak azonos neműek vannak.
2/5 anonim válasza:
Ha nem mutogatja direkt, és előfordul, semmi ciki nincs benne. természetes reakció.
3/5 anonim válasza:
Én vízilabdázóként elég sokat voltam életemben uszodaöltözőben 18 éves koromig, de soha nem láttam ilyet. Szerintem vizes törölközős verés lett volna belőle (nem támogatom, csak mondom), de civilek közt max elfordulás és gyorsabban öltözés.
4/5 anonim válasza:
Igazából természetes nekem pld. Alapból szokott egy minimális lenni amikor lejön végre a nedves gatya és jön a "felszabadultság" érzet csak sajnos társadalmilag elitélendő,egyből azt hiszik hogy meleg vagy perverz pedig semmi köze hozzá
Sokkal kevesebb feszültség lenne a világban ha nem lennének olyan emberek akik miatt erre asszociálnak egyből azok akik ilyet látnak
5/5 anonim válasza:
hat en meg csomoszor látok félmerev dakot,,söt zuhanyozásnál mikor szappanozzak a farkukat 10- 5 nek kicsit feláll..nekem is szokott,dehat semmi probléma,,az lenne baj,ha impotens lennék es nem állna fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!