Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hetero ferfi aki nem szereti se ujjazni se nem nyalja a puncit?
Figyelt kérdés
Egyaltalan nem izgatja a punci. Max a noi mellek, de punci egyaltalan2020. aug. 7. 17:04
3/13 anonim válasza:
Jelen. A mellekért oda meg vissza vagyok. A punciban meh a farkamnak van helye semmi másnak.
4/13 anonim válasza:
Biztosan van. Én nem akarok összefutni vele...
5/13 anonim válasza:
Nem vagyok teljesen hetero, de én ilyen vagyok. Ennek ellenére szeretek nyalni, de csak mert a másik fél élvezi.
6/13 anonim válasza:
En ismerek ilyen part. Ahol se a ffi nem nyal, se a no nem szop. Nekem ez nagyon fura.
8/13 anonim válasza:
Persze, hogy van. Pont olyanok, mint azok a nők, akik szalvétával fognák meg a fszt.
9/13 anonim válasza:
Párom ilyen. Ez van, ettől még szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!