Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányként ilyet érezni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes, de lefeküdnék egy sráccal. Csak testiség és barátság, de nem lenne komoly kapcsolat, csak néhány alkalom az ágyban.2020. aug. 7. 01:39
1/11 anonim válasza:
Normális, kívánod, fellobbant a vágy. Nem kell mindig hozzá szerelem (ettől még a szex úgy teljesebb ha vannak hozzá érzések is).
2/11 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Miért ne lenne az? Laza kapcsolat is lehet, nem csak komoly.
3/11 A kérdező kommentje:
Valamiért pár hónapja ez így rám jött, viszont előtte is vágytam vele dolgokra, de szexre még akkor nem gondoltam.
Csak fura, mert mással mindig úgy volt, hogy előbb belezúgtam, majd utána akartam lefeküdni, itt meg ez kimaradt🤷♀️
2020. aug. 7. 01:44
4/11 anonim válasza:
Hát, felnőnek a kislányok, és egy bizonyos kor után előbb jön a vágy, aztán abból kialakulhat később szerelem ha minden jó.
6/11 anonim válasza:
Normális
Sajnos én már csak ilyet érzek az esetek 99%-ában
7/11 anonim válasza:
Utóbbi időben nálam is a vágy erősebb inkább mint a másik iránti érzés.
10/11 anonim válasza:
A testi vágy teljesen normális dolog. Más tészta, hogy női mivoltoddal mennyire összeegyeztethető az elkövetni szándékozott aktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!