Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyom jobban a szexre amikor mensizek mint alapból?
Figyelt kérdés
Amikor mensizek mindig sokkal jobban fel vagyok izgulva valamiért és konkrétan ki vagyok éhezve. Nálatok is ilyen?2020. aug. 6. 21:15
1/8 anonim válasza:
Igen, a "nehéz időkben" hihetetlenül könnyűvérű vagyok!
3/8 anonim válasza:
Exem is jobban kívánta olyankor és hatalmasokat élvezett !
4/8 anonim válasza:
Nálam ellenkezőleg, olyankor nem, hanem peteérés környékén.. huh, olyankor vigyázni kell velem😅
5/8 anonim válasza:
Igen, vannak akik olyankor jobban kívánják. Ha a párodat nem zavarja... ettől még ugyanúgy védekezzetek (ritkán, de előfordulhat hogy időben eltolva több petesejt érik be - meneses idején sem kizárt a teherbe esés) és a higiéniára fokozottabban ügyeljetek (kicsit megborul olyankor a hüvelyflóra).
6/8 he84 válasza:
Nem minden lánynál/nőnél van ez így. Van aki pont úgy kívánja mint mensin kívül, van aki kevésbé, van aki jobban. Sőt, még olyan is van, akinél minden mensinél változó.
8/8 anonim válasza:
Nálam úgy van, hogy mielőtt megjön, az előtti nap/előtte 1-2 nappal vagyok nagyon beindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!