Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nehéz elerni hogy egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz elerni hogy egy férfi és egy nő egyszerre elvezzen el aktus közben? Van olyan eset h ez nem lehetséges?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Van, mikor a nő nem képes hüvelyi orgazmusra.
2020. aug. 6. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Megfelelő kommunikáció és önkontroll szükséges hozzá.

Nekem mindkettő megvan, így nem volt probléma időzíteni az orgazmusom. Ha mondjuk a női fél nem képes visszatartani és teljesen spontán elélvez, amikor a férfi az orgazmusának elérése érdekében gyorsabban és erősebben csinálja, akkor a férfi még javában dugni fogja a nőt, miközben a nő az orgazmusa levezetését piheni ki.

2020. aug. 6. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy összeszokás kell hozzá, illetve szerintem az egyik fél nagyon jól kell tudja kontrollálni magát, hogy úgymond megvárja a másikat.
2020. aug. 6. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Összeszokás kérdése.

Vagy, kellően fel kell izgatni előbb a másikat, hogy egyszerre élvezhessünk el.

2020. aug. 6. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Összhang és gyakorlat kérdése. Ez nem azt jelenti, hogy mindig megy. Tapasztalat, hogy amikor a párom élvezni kezd, olyan érzést okoz a farkamnak, hogy attól én is el tudok menni. Addigra már eléggé felizgult állapotba kerülök és így összehozható a dolog. Meg azért néhány másodperces eltérések előfordulnak olykor. Nem állítom, hogy másnak is működik ez, csak saját tapasztalat. 30F
2020. aug. 6. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Egyetértek, az előzőekkel, a kulcs a megfelelő összhang.

Nálunk úgy szokott ez legtöbbször előfordulni, ha az aktus előtt, szopás közben, izgatja a csiklóm, vagy a mellem és általuk átélek már egy-két apróbb orgazmust. Én, meg, nem hagyom elélvezni, csak addig kényeztetem a farkát, hogy pont a csúcs közelében legyen.

Aztán, lovagló, vagy kutyában mindig sikerül együtt elélveznünk.

Ha misszionáriusban vagyunk, akkor valamiért sosem sikerül öszehoznunk. Túl izgató.

2020. aug. 6. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Az exemmel nekünk elsőre sikerült. Bár igaz,hogy előtte ő egyszer már elment. A többi lánnyal/exszel is össze-összejött.

Nem kimondottan nehéz összehozni,de szerencse sem árt hozzá.

2020. aug. 6. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem nehéz, összhang (összecsiszolódás), sok-sok gyakorlás és közös hullámhossz kell hozzá. Van amikor szinte elsőre megy, máskor x. alkalomra (meg kell ismerni a másik testét, reakcióit, a jelekből olvasni).

Mondjuk nekem könnyű a helyzetem, ha látom hogy a partnerem a csúcson van... hát akkor én sem bírom visszatartani :) szerintem nincs szebb, izgalmasabb mint amikor a partner a csúcsra ér!

2020. aug. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!