Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz elerni hogy egy férfi és egy nő egyszerre elvezzen el aktus közben? Van olyan eset h ez nem lehetséges?
Megfelelő kommunikáció és önkontroll szükséges hozzá.
Nekem mindkettő megvan, így nem volt probléma időzíteni az orgazmusom. Ha mondjuk a női fél nem képes visszatartani és teljesen spontán elélvez, amikor a férfi az orgazmusának elérése érdekében gyorsabban és erősebben csinálja, akkor a férfi még javában dugni fogja a nőt, miközben a nő az orgazmusa levezetését piheni ki.
Összeszokás kérdése.
Vagy, kellően fel kell izgatni előbb a másikat, hogy egyszerre élvezhessünk el.
Egyetértek, az előzőekkel, a kulcs a megfelelő összhang.
Nálunk úgy szokott ez legtöbbször előfordulni, ha az aktus előtt, szopás közben, izgatja a csiklóm, vagy a mellem és általuk átélek már egy-két apróbb orgazmust. Én, meg, nem hagyom elélvezni, csak addig kényeztetem a farkát, hogy pont a csúcs közelében legyen.
Aztán, lovagló, vagy kutyában mindig sikerül együtt elélveznünk.
Ha misszionáriusban vagyunk, akkor valamiért sosem sikerül öszehoznunk. Túl izgató.
Az exemmel nekünk elsőre sikerült. Bár igaz,hogy előtte ő egyszer már elment. A többi lánnyal/exszel is össze-összejött.
Nem kimondottan nehéz összehozni,de szerencse sem árt hozzá.
Nem nehéz, összhang (összecsiszolódás), sok-sok gyakorlás és közös hullámhossz kell hozzá. Van amikor szinte elsőre megy, máskor x. alkalomra (meg kell ismerni a másik testét, reakcióit, a jelekből olvasni).
Mondjuk nekem könnyű a helyzetem, ha látom hogy a partnerem a csúcson van... hát akkor én sem bírom visszatartani :) szerintem nincs szebb, izgalmasabb mint amikor a partner a csúcsra ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!