Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostihoz elmennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostihoz elmennétek lányok ?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 08:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha egyedülálló lennék és találnék egy olyan férfiprostit, aki bejönne, akkor talán.
2020. aug. 5. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha tényleg bejön és érti a dolgát egyszer talán igen. Nyilván ha kapcsolatban van az ember ezen nem gondolkodik de tuti van sok olyan nő is aki nem keres zsákba macskát és nem vár arta h egy random pasi kielégítse. 23/N
2020. aug. 5. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor és azzal dugatom meg magam amikor és akit én akarok.

Miért fizetnék érte?

2020. aug. 22. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Ott is egyik válaszában sosem, a 2-ikban meg miért ne menne férfi prostihoz, Hát van gyomra az öreg embernek! És még fizetne is, egyik témakörben, amikor olvastam ez a több néven ismert imád kurvákhoz, mindegy kikhez, férfi/nő...menni! Fura egy öregember! Senki nem figyelt még fel rá? A lényeg, hogy bárkit megbotránkoztasson, félrevezessen, megalázzon....nézzetek bele néhány más témakörben is, mindenhol, és egész nap fent van! Undorító, h. ez kezeli az ilyen lapokat!!!!!!!!!!! Nekem megírta, hogy rengeteg témához, nem is konyít, sőt, azt sem érti, mit írtak, de válaszol.
2020. aug. 24. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Lányok, akik nem fizetnétek szexért!

Én egy olyan férfiprosti vagyok, akinek nem kell fizetni! Sőt, ha kell, én fizetek!!!

2021. okt. 1. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!