Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szerettek kézimunkàzni a pasitoknak, van aki ezt imádja csinálni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 19:10
13/29 anonim válasza:
#8 ne rontsd el a kérdező játékát. A kisfiú elolvassa a válaszokat és utána szépen kiveri magának 🤣😁 nem tűnt fel, hogy tele van ilyen kis pöcsökkel a szexualitás téma? Nem szemrehányásként mondom.
A kérdezőnek: te még kisgyerek vagy? Mert egy értelmes felnőtt nem tesz fel ilyen kérdést, az is tuti. De hogy ON is legyek: a csajom imádja kiverni. Sokkal jobban bánik a brével kézzel, mint bárki aki idáig tette. Imádja, azt, ahogy vonaglog közben. Átkozottul fenomenális az amit művel a cerkámmal.
14/29 anonim válasza:
én szeretem,de a pasim nem..mindig azt mondja,hogy kézzel nem olyan,mint ha együtt csinálnánk (aktusra gondol).
15/29 anonim válasza:
Én jobban szeretem szájjal, bele is élvezhet, de persze azért a kezem sem marad ki a játékból.
16/29 anonim válasza:
14# csináld olajjal. Annyiféleképpen lehet kézzel ügyeskedni! A lingam masszázs sok ötletet adhat a kreativitáshoz. Ha ezután sem fogja szeretni a pasid, akkor egy "idióta". Bocs, tapintatosabb szó nem jutott eszembe.
17/29 anonim válasza:
Swingerklubba néha kiverem neki zuhany alatt hogy tovabb birja
18/29 anonim válasza:
A barátnőm előtt szoktam neki kiverni, imádja nézni a barátom bréjét.27N
19/29 anonim válasza:
Otthon csak azért verem neki kicsit hogy kemény legyen s beleuljek... bocsika... de azt szerettem ha nekem is jo
20/29 anonim válasza:
Igen, szeretem! Úgy is, hogy ráfekszem és vonaglok rajta, mintha szexelnénk, de van rajtunk alsónemű. 20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!