Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szextörténetek megosztása,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextörténetek megosztása, kivesézése egymással. Jó helyen járok?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, sok szexuális élménnyel, jóval, rosszal, extrémmel, vaddal egyaránt. Jó lenne kölcsönösen oda vissza ezeket kivesézni egy lánnyal (nővel) csak itt fórum szinten. Párkapcsolatban élek, nincs ismerkedési szándékom! Csupán megosztani, illetve meghallgatni mások élményeit, fantáziáit, fétiseit szeretném.

Segíteni is szívesen segítek bárkinek ilyen témában.

Jöhet akár privi is, akár ide le is :)

2020. aug. 3. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9# vagyok. Nekem írtál 10#?
2020. okt. 13. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 nem tudom hogy neked írtam e
2020. okt. 13. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor mindegy 😊
2020. okt. 13. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért olyan hihetetlen hogy valaki nőkkel akar dumálni a szexről, ismerkedési szándék nélkül.

Én is ilyen vagyok, sőt a való életben is minden csajjal a szexnél kötünk ki kb 5 perc beszélgetés után.

2020. okt. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!