Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen szűz vagyok. Mit csináljak? Nagyon rossz érzés már ez.
Nem találok hozzám illő lányt. Ki vagyok már éhezve a szeretetre, meg persze a szexre is vagyok vágyom.
Barátnővel szeretnék szexelni, nem fiezőssel, tehát azt ne ajánljátok légyszíves!
Az a baj hogy nagyon szolid, és rendes vagyok és a lányokat nem ez vonzza, meg így eleve az ismerkedés is nehézséget okoz. Nálam szolidabb, szerényebb lány kellene hogy ne nyomjon el, de hol találhatom meg?
Hát most mondanám, hogy valami rendezvényen, fesztiválon, koncerten, de na... :)
Internetes társkeresők nem tudom, mennyire telítettek a korosztályoddal.
Járj valahova rendszeresen, pl. sportolni, sétálni, fagyizni, akárhova... aztán hátha belefutsz valakibe.
Nem tudom, nagyvárosban élsz-e, vagy egy kisebb településen, szóval nem ismerem a lehetőségeid, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb megtalálod, akit keresel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!