Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom a páromat kreatívságra ösztönözni?
Szeretem a párom, de néha nagyon nem az igazi vele az együttlét.
Nagyon jól csinálja, amit csinál, de az alap dolgok jutnak csak eszébe.
Ha mondok neki valamit szó nélkül megcsinálja és szuper vele, de én azt szeretném, ha alapból jutna eszébe némi meglepi.
Ha esetleg lenne valami tanácsotok megköszönném. 😊
Vannak erre szuper telefonos "játék " applikációk (pl. Couple game) . Ha ő is szeretne kicsit fejlődni ezen a téren csak egyszerűen nem kreatív akkor ez egy nagyon jó átmenet a spontán és a kérésre csinálja verzió között . És egy idő után szerintem rá fog érezni . De csinálhalhattok valami kihívást is hogy vannak olyan napok amikor nem a minőség hanem inkább a kísérletezés a fontos és akkor kipróbáltok mindig valami új dolgot .
Nálunk például ebben nekem pasiként nagyon kell figyelnem és nekem is gondot okoz mivel sokszor érzem azt hogy ha most az adott ponton elkezdek kísérletezni ( és általában minden új dolog kicsit rosszul sikerül elsőre ) akkor megölöm a hangulat
3-as nagyon jó tanács.
5-ös az önálló kreatív gondolkodás.
Mindent jól csinál, de magától nem jut eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!