Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felelsz-vagy-merszből vagy fogadásból bekötik a szemedet, és kinyalnak egy vad bulin, kibírnád, hogy sohase tudd meg, hogy ki volt az?
Hasonló kérdés már volt pár napja, de én beletettem egy kis csavart.
Szóval:
Bekötik a szemedet, odahozzák a nyertest, végig élvezed a kényeztetést, és elvileg nem vehetnéd le a kendőt, amíg ott van. Kibírnád?
A csavar:
Annyira jól csinálja, hogy nem hiszed el. Ezért mégis tudni akarod ki az, letéped magadról a kendőt, és kiderül a buliból hogy valakinek a 40+ éves apja. :))))) Megbánnád? Megsértődnél?
Úgy rúgnám fejbe hogy azt se tudná hogy merről jött.
De porontyát is.
Egy korosztályos házibulin mi a f...t keres egy vén kéjenc.
Nem gond, úgyis jobban vonzanak az idősebb pasik. Akkor jobban meglepődnék, ha egy fiatal srác lett volna.
Mondjuk a kornál jobban számít a külső. Ha ronda a pasi, lehet el is hánynám magam, de nagyon rosszul lennék az biztos.
Ha tudom hogy mindegyik pasi normál külsejű a buliban akkor belemegyek így vakon. Ha van egy is aki nekem nagyon visszataszító, biztos nem megyek bele
23N
Szóljál ha tudsz ilyen házibulit :D mondjuk ilyesmi nem gyerekes felelsz vagy mersz bulikban szokott előfordulni, hanem swingerekben (láttam már olyat, hogy a pasi direkt bekötötte a nője szemét így az nem látta éppen ki dugja).
Egyébként meg aki ilyen buliba belemegy (ld. akik swingerekbe járnak) általában nem bánják meg - azért mennek ugyebár oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!