Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy el 2 perc alatt?
Figyelt kérdés
A partnerem egyszerűen nem bírja 5-10 percnél tovább, pedig már 1 éve összejárunk, azt hittem már elmúlik a kezdeti izgalom. De nem! Az első alkalommal egyáltalán nem volt ilyen probléma, állítása szerint az előző partnereivel sem,de én olyan vonzó vagyok szerinte, hogy nem bírja tovább .
Ferfiak, ez létezik, hogy csak 1(vagy néhány) nőnél egyszerűen végetek van? Vagy csak simán gyorstüzelő?
2020. aug. 2. 13:30
2/10 anonim válasza:
Kamuzik. Simán gyorstüzelő és ilyen is marad.
3/10 anonim válasza:
Nagyon ügyes a fiú, a hiúságodra alapozva téged tesz felelőssé, hogy a szépséged, "jó nőséged" miatt élvez el 2 perc alatt már egy éve. Sajnos ez nem ezen múlik, ő ilyen volt mással is.
4/10 anonim válasza:
Gyorstüzelő, de nem marad az, ha belátja és dolgozik rajta. Remélem, hogy sikerül, viszont az indoklás kamu. Esetleg használjatok extra safe óvszert, az tompítja a dolgokat.
5/10 A kérdező kommentje:
Állítólag nagyon szűkek az adottságaim odalenn, de egy felnőtt férfinak szerintem is tudni kéne megálljt parancsolni magának... Köszönöm a válaszokat, mindenkit hasznosnak titulálta.
2020. aug. 5. 17:43
6/10 A kérdező kommentje:
Tituláltam*
2020. aug. 5. 17:44
7/10 anonim válasza:
De az lehet hogy annyira kíván pláne ha ritkán szeretkeztek.
De segíthetsz egy kicsit neki mikor kivered neki akkor kb. fél óráig ne élvezzen el így hosszabb időhöz szokik lassan.
8/10 anonim válasza:
Kérdező ez nem egészen így működik hogy tudnia kell megálljt parancsolnia magának.nem vagyunk egyformák Én is hamar elmegyek és bármennyire szeretném sosem tudtam rajt változtatni.Most 45 vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönök a hasznos válaszokat, a probléma megoldódni látszik.
2020. aug. 30. 23:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!