Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretnek lovagolni?

Figyelt kérdés
Eléggé elvannak kényelmesedve,csak a kutyapóz ami jó nekik.Valahol megértem elég fárasztó tud lenni bizonyos lovaglási forma.
2020. aug. 1. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Hát, aki lepontoz 😃
2020. aug. 1. 12:06
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Akkor azt kívánom a lepontozónak, hogy jöjjön rá, de ne legyen kivel. Gyökér.
2020. aug. 1. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Engem azok a pózok izgatnak, ahol a pasi tud dominánsabb lenni. Persze, ha a partnerem szeretné, lovagló is lehet, de engem sajnos az kevésbé hoz lázba. Ez van. Helyette pucsítós kutya, hasonfekvős-lefogós, szemből leszorítós, ilyesmi van porondon.
2020. aug. 1. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

#4 vagyok, jesszus, aki privátot ír nekem, az nem tud értelmezni?

Nem, nyilván nem szeretek így kutyázni. Le is írtam, hogy "fordítva van", ergo ha a kérdésben szereplő nők szeretik, akkor én nyilván nem.

Miért fáj? Mert fáj. Nemtom.

Igen, nyilván ha csak úgy tudok elmenni, akkor szeretem. Nem, nem csak azt szeretem.

Egyéb hülye kérdés?

2020. aug. 1. 12:25
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Egyik legjobb póz a lovagló.
2020. aug. 1. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne szeretnének? Ettől még van aki szeret, van ki meg imádja. Ha már "akkora tapasztalatod" van, hogy általánosságban beszélsz a nőkről akkor meg amúgy is tudnod kellene...
2020. aug. 1. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Én pl nem szeretek lovagolni, mert nincs vele jó tapasztalatom. Az utolsó partnerem nagyon kedves volt, próbált egy kis önbizalmat adni nekem, hogy mondta mit, hogyan csináljak, de nem ment, nem tudom élvezni.

Bármilyen más póz jöhet viszont.

2020. aug. 1. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

Szeretek

20L

2020. aug. 1. 19:34
 19/19 anonim válasza:
43%

A domináns pasikat kedvelem.

Talán ezért is a fojtogatás a fétisem.

2020. aug. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!