Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne vibrátort venni, ha kielégítetlen vagyok?
Figyelt kérdés
Néha feszült vagyok miatta és megbántok másokat...
Egy vibrátor megoldás lenne?
2020. júl. 31. 22:12
1/12 anonim válasza:
Nem gáz. Inkább mint egy üres, érzelemmentes szexkapcsolat.
A sok éhes kis pöcsverő rögtön bepróbálkozik.
2/12 A kérdező kommentje:
Szexpartneren is gondolkoztam, de félek, hogy idővel ragaszkodni kezdenék és érzelmeket táplálni iránta, ő pedig lelépne.
2020. júl. 31. 22:22
4/12 anonim válasza:
Nincs is rosszabb részemről,ha a partnerem nem elégül ki sex közben.
5/12 anonim válasza:
Mindenképp csinálj valamit de legjobb lenne szexpartner és vibri is!!
6/12 anonim válasza:
Rendszeres nyelv kell a lábaid közzé, az segít. 😌🤭
F
7/12 Á.Zoli válasza:
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mivel kényezteted magad! Szerezz be egyet nyugodtan! 😊👍
9/12 anonim válasza:
#2 ha fejben elődöntöd, hogy csak szexre kell neked akkor nem fogsz ragaszkodni. (csak annyi időre találkozzatok míg megtörténik az aktus, azon kívül ne is beszéljetek stb.)
10/12 anonim válasza:
Először én is kicsit féltem a szexjátékoktól, de az első kicsi vibrátorom után rájöttem, hogy ezek nagyszerű dolgok. A maszturbálás egy jó dolog, és ezekkel csak még jobb. Nyugodtan használd csak. :)
Nekem a dildók jobban bejöttek mint a vibrátorok. A vibrátor egy idő után már fájt nekem ha sokat volt bennem, én jobban szeretem ha inkább ki-be mozog bennem valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!