Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mi alapján választ vibrátort?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mi alapján választ vibrátort?

Figyelt kérdés

Most készülünk férjemmel vibrátort venni, de nem akarok ebből nézeteltérést ha pl nagyobb vagy vastagabb picit a segédeszköz az övénél. Nem szeretném, ha kevesebbnek érezné magát, Ő ugyanis ettől fél. Viszont kipróbálnánk.

Ti mi alapján választottátok vibrátort?

2020. júl. 31. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne klasszikus vibrátort vegyetek hanem tojást vagy botot aminek a végén van a vibrátor.
2020. júl. 31. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ár, szín, méret, forma alapján.
2020. júl. 31. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Én lemértem férjem péniszét, pont ezért, hogy nehogy nagyobbat vegyek 😂 Vettem egy ugyan akkorát. Dildót. Hát, nem érzek belőle semmit szinte...pedig férjem méretével nincs gondom.
2020. júl. 31. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Én a kinézet alapján választottam,olyat szerettem volna amelyiknek van makk része,tehát úgy nézzen ki ,mint a fiúknak.Vékonyabbat vettem,mert őszintén megmondva először tartottam tőle.Nagyon joóóóó.
2020. júl. 31. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2020. júl. 31. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Méret, forma, szín, és egy picit az ár is közrejátszott, nem bántam meg! :)
2020. júl. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!