Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezó parteneremet megleptem egy vibrátorral és egy anal pluggal. Kíváncsian várom a reakcióját. Lányok! Ti mit szólnátok hasonló ajándékhoz? Szeretném,ha meglepne egy vidóval az első élményéről! Lenne bennetek vállakozó kedv hozzá?
Figyelt kérdés
Lányok Milyen reakciót váltana ki belőletek egy hasonló meglepetés?2020. júl. 31. 06:23
1/12 anonim válasza:
Ha csak levelezés folyik ez nagyon bunkó dolog.
Lehet nem fog reagálni soha többet.
2/12 anonim válasza:
Ez azonnali instant bann lenne bárkitől.
Ritka nyomorék vagy.
3/12 anonim válasza:
Tőlem kapott lány, akivel leveleztem ajándékbe játékot, de nem azért, hogy videókat küldjön róla, hanem, hogy használja. Konkrétan nem kértem tőle semmit cserébe, azóta már találkoztunk, barátok vagyunk.
😉
Nem azért adok valamit, hogy kapjak cserébe, hanem mert adni jó😉
6/12 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen a kapcsolat a levelezőpartnerrel, milyen tipusú, mélységű levelezésről van szó, említettem-e már, hogy vágyok ilyesmire...Tehát az is lehet, hogy nem örülnék a meglepinek, de az is, hogy örömmel küldenék bemutatóvideót.
7/12 anonim válasza:
Levelezőpartnertől ez túl durva. Úgy értem, hogy volt olyan, hogy egyik osztálytársam egy dildot adott a másiknak szülinapjára, de azok rendesen is ismerték egymást, stb.
Előbb kapsz tiltást, mint videót...
8/12 anonim válasza:
Én egyébként nagyon örülnék neki, én szeretem az ilyen játékokat. DE videót meg képet nem küldenék arról, ahogy használom, szóval ha ilyen céllal küldené valaki akkor szarul esne.
9/12 anonim válasza:
Ha előbb utóbb együtt használhatjuk akkor semmi gond, örülnék is neki. De csak virtuálisan az nekem kiábrándító.
10/12 anonim válasza:
nekem is kell egy ilyen levelezőpartner
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!