Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy pózban van orgazmusom. Baj ez így? Van más is így?
Irigykedve olvasom itt gyakorin akik nyalás közben többször is elmennek, és utána dugás közben is.
Nekem 1 aktus során 1 orgazmusom van csak, az is csak lovaglópózban sikerül.
Pedig már próbáltam mindent, ismerem a testem majd 30évesen. Egyszerűen nem megy.
Dehogy is baj: VAN orgazmusod aktus során, ez elég szuperképesség a kutatások szerint. (nem csak brittudósok szerint:)
Szerintem inkább örülj neki, hogy tudod, melyik a jolly joker - póz, a többit is lehet élvezni attól, hogy elmenni majd lovagolva fogsz.
Nekem is van amiben szinte tuti, másban meg nem feltétlenül, de volt már kellemes meglepetésben részem, el ne keseredj!
A nyalás az más kérdés, én is azt hittem, hogy azt nem nekem találták ki - aztán kiderült, hogy létezik olyan, akivel "0 - 100-ra" 2 perc alatt értem el, minden egyes alkalommal - és aktus közben jött a többi... Lehet, hogy ezerből egy ilyen van és pont megtaláltuk egymást annak idején: nem fogok emiatt még 999 pasival ágyba bújni, hogy meglegyen a kövekező "ágybeli másik felem", csak azt akartam, hogy tudd: sosem tudhatod, milyen szuperképességeket bontakoztattok ki egymásban, vagy mit talál meg/el rajtad a másik, aminek eddig a létezéséről sem tudtál.
A te poharad amúgy félig tele van, gondoltam szólok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!