Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfi prosti ? Meglehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfi prosti ? Meglehetne ebbol elni ? Csak is hetero alapon noket fogadnek !

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, mivel a szexet sokaig birom , a noket szeretem es nincs parom se ... hol kene hirdetni msgam ?

2020. júl. 30. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

A gayromeon

Az a te oldalad

2020. júl. 30. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
27%
nem
2020. júl. 30. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem, ha mindenképp csak hetero dolgot vállalnál akkor gyúrd ki magad, legyél nagyon helyes és lánybúcsúkon próbálkozz. Vagy chip n dale táncosként bulikban. De még így sem hiszem, hogy főállásban meg tudnál belőle élni.
2020. júl. 30. 16:00
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
Csak akkor, ha überbrutáljól nézel ki. Egy nőnek elég széttennie a lábát, pillanatokon belül lesz közte valami ingyen is.
2020. júl. 30. 16:35
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem meglehet élni nagyon jól belőle.

Csak nehogy azt hidd hogy a legszebb és legcsinosabb nők jelentkeznének.

Inkább korosabb lenne az aki ezt igénybe veszi.

Meg elkell őket kisérgetni partira, estélyre és majd aztán haza kell kisérni őket.

De azt tudnod kell hogy egy nő ha jól néz ki annak akad partnere, akinek meg nem akad arra valók a gigolók.

2020. júl. 30. 16:49
 6/16 anonim ***** válasza:
19%
😂 nem 😂
2020. júl. 30. 16:52
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Ha jól nézel ki,szép a tested,fiatal és értelmes vagy,akkor meg lehet élni ebből.
2020. júl. 30. 17:24
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Huszonéves lányként én simán elmennék egy nagyon sármos, kidolgozott testű ilyen fiúhoz, de eddig akárhol néztem a hirdetéseket sehol nem láttam ilyet. Átlagos vagy azalatti pasiért minek fizessek?
2020. júl. 30. 19:06
 9/16 anonim ***** válasza:
9%
#8 de minek fizetnél huszonéves lányként ezért amikor ingyen is találsz az utcán ilyet?
2020. júl. 30. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
18%

Ehhez 10/10-es kell legyél, és ha tényleg meg akarsz élni belőle, az első 5 évben egyáltalán nem válogathatsz. És nyugi, nem az A-kategóriás fullos nők fognak a szexért fizetni, hanem azok akiket a kutya is elkerül.

Arról nem is beszélve, hogy a sugarmommyk egy ponton túl már olyasmiket is igényelnek hogy legyél művelt, jó társalkodó, lehessen veled menni bárhova, stb. Ehhez meg nem elég a jó külső+kitartás+hosszú farok kombináció,ezért teperni kell.

Arról nem is beszélve, hogy úgy legkésőbb 35 éves korodra eléred azt az állapotot, hogy lesz a helyedre fiatalabb, olcsóbb, jobb parti. Úgyhogy ha az után sem akarsz lejjebb adni, kénytelen leszel az első perctől okosan bánni a pénzeddel is.

Röviden összefoglalva: nincs túl sok esélyed.

2020. júl. 30. 19:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!