Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Herezacsi gyantàzás?
Valakinek van tapasztalata a kérdèst illetőleg.?
Unom, hogy folyton borotvàlom a zacseszt meg mögötte ànuszig, gyantával halál lenne leszedni?
#1-es talán azért mert ez a lényege az oldalnak, hogy kérdezzen!
Nekem nem volt benne még részem de azért az elég fájdalmas tud lenni.
18/F
Szerintem én b.eszarnék. 😨🤷♂️😀
F
"halál lenne leszedni?"
Miért kell oda az az első szó? Látszik, hogy éretlen vagy még.
Sem szexuàlis tapasztalataim, sem korom miatt nem vagyok éretlen, ahogy Te fogalmaztál.
Vagy nem lehet feltenni egy kérdèst olyan jelzővel az elejèn ami szàmomra szimpatikus?😂😂 ha ez alapján el lehet dönteni, hogy valaki éretlen vagy sem, befizetek neked bármire, de addig ne hülyèskedj...
Nem az, simán megoldható, de menj el kozmetikai szalonba, ahol csinálnak ilyet (férfi intim gyanta), hivatalosan szerepel az árlistán. Magadnak ne próbálkozz vele, semmiképp!
A kozmetikus, aki vállal ilyet korrektül megcsinálja, a fájdalom nem vészes. Érdemes a benövések ellen a kezelés utáni héten néhányszor peeling zselével átdörzsölni a területet, de erről kérdezd meg a kozmetikust, hogy mit ajánl. Az első alkalommal fura, hogy valaki a farkad környékén tapogat, de nem, nem verik ki és nincs benne semmi szexi dolog. Utána jó érzés a teljes simaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!