Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ondó egyből kifolyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ondó egyből kifolyik a hüvelyből?

Figyelt kérdés
Tegnap este óvszerrel szexeltünk a párommal, de észrevettem hogy miután elment, utana még folytatta 1 percig a szexet. Sajnos nem néztem meg hogy el e szakadt az óvszer. Ma délelőtt éreztem hogy valami fehéres sárgás "cucc" folyik kicsit belőlem. Volt egy minimális folyásom már a szex előtt is, lehet hogy csak az erősödött fel? Vagy létezik hogy még csak most folyt ki az ondó, ha netán elszakadt az óvszer?

2020. júl. 29. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha annyira elszakadt volna az óvszer, hogy belőled folyt volna ki az ondó, akkor azt szex után, az óvszer levevése után észrevettétek volna, mert elég látványos. Általában a "szakadt óvszert" úgy kell elképzelni, hogy van egy kis, ránézésre nem is észrevehető lyuk rajta, ebben az esetben lehetetlen, hogy belőled follyon a sperma.
2020. júl. 29. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha elszakad az ovszer, az ugy elszakad, hogy leveveskor tisztara latni, mert szinte vegighasad. Vagy ha alakul rajta, valami kis lyuk, akkor azon meg nem jut ki annyi sperma, hogy folyni tudjon beloled. Ugy ahogy az egyes irta.

Valoszinuleg a te magad folyasa volt az. Viszont maskor ne nagyon dugjatok mar ovszerben elelvezes utan, mert olyankor mar konnyebben le is csuszik, es nem akarjatok, hogy veletlen benned maradjon a gumi.

2020. júl. 29. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szúrj ki egy felfújt lufit tűvel, mi történik? Na pont így viselkedik az óvszer is ha sérülés van rajta, szétszakad teljesen a vége mint a pinty. Nincs "minilyuk", vagy szakad vagy nem.

Az ondó azonnal elkezd kifolyni, max. 1 óra és még az is kifolyik ami teljesen "bent" volt. A folyásod nem ondótól van nyugi. Ha az óvszer szakad azt azonnal észreveszitek!

2020. júl. 29. 11:45
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 a páromnak van egy ilyen hülye szokása, hogy mivel kemény marad neki elélvezés után, így még folytatja. Hiába mondom hogy nem kéne...
2020. júl. 29. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Akkor elore leirom, hogy ha benned marad akkor nem kell stresszelni. Ujjal siman ki lehet szedni, csak jo melyen be kell a pasinak nyulni 😀😀
2020. júl. 29. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 tudtommal magától is kijon, meg szerintem ha már nagyon csúszik le akkor azt lehet érezni mind2 félnek.
2020. júl. 29. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!