Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy a lányok is ugyanúgy szeretik és kívánják a szexet mint a férfiak? Közben meg nem is így van
Azért a női emberi test és férfi emberi test között van különbség, a férfi testben nagyobbak a vágyak jobban kívánják a szexet a férfiak mert a evolúcióra is vissza vezet ez a tény ugyanis a nők évente max egyszer szülhetnek de a férfiak meg termékenyíthetnek sok nőt egy év alatt.
Nyilván a nők is kívánják néha kicsit a szexet de tized annyira sem mint a férfiak ,mivel amikor a lányoknak mondom a faluban hogy szia jössz megyünk?
Erre a válaszuk hagyál hagyál engemet.
Pedig ezek a lányok szexelnek bárkivel de mégis mostanában az összes azt mondja hogy hagyá engemet more fáradt vagyok.
És amikor mondom nekik hozok cigarettát akkor eljössz velem?
Erre nyögnek valamit és nagy nehezen eljönnek velem és elbújúnk a vasútállomáson.
Egyébként a neandervölgyi ember is úgy halt ki hogy a nők nem engedték magukat ,nem akartak a nők szexelni ezáltal nem tudtak meg termékenyülni.
A nők erkölcsek még a faluvégi tüzelő lányok sem nagyon akarják a dolgot csak nagy nehezen ríva.
Róvid összefoglaló: a kérdező annyira igénytelen, hogy még egy rendes kųrva se fogadja és/vagy sajnálja rá a pénzt. De még azzal se elégszik meg, hogy 2-3 ezer forintért pár útszéli lányka hagyja magát megdugatni vele. Így feljött ide ócsárolni a nőket, mert neki az lenne a normális, hogy mond 2 szót, s mindenki fut utána. Szerintem még azt is elvárná, hogy a lányok fizessenek neki, amiért egy ilyen "görög isten" dugta meg őket a 10 centisével. :D
Csak az átlag Gyakorin vergődő félnótás.
Már reménykedek, hogy ez direkt csak valami provokáló kérdés, s nincsenek ennyire sötét emberek...
22 Ne reménykedj. Tele van a világ ilyennekkel és még ilyenebbekkel.
Szerintem a kérdező még mindig jobb azoknál a lelkibeteg roncs inceleknél akik annyira becsavarodtak 30 fölött hogy átmentek nő gyűlöletbe.
Mivel a sexualitás változó arányban van mind 2 félnél ezért számos nő és férfi is van aki igénylik illetve nem igénylik annyira. Az, hogy te éppen adott esetben olyakat fogsz ki akik nem igénylik annyira ez más téma, de semmi kép sem általánosítható az egész férfi és női nem re.
Az, hogy egy férfi sokkal több nőt tud megtermékenyíteni egy év alatt mint, hogy egy nő tud szülni, megint nem következtethető le arra, hogy a nők kevesebbet sexelnek. Mivel a várandós és terhes nők is ugyan úgy sexelnek/sexelhetnek (egy bizonyos ideig).
A neander völgyi ember pedig rövidebben azért halt ki mivel túl erőben volt a homo sapiens. Mondhatod azt, hogy kevesebbet sexeltek mert a nők nem hagyták és ezért voltak kevesebben. De akkor pofán köpnéd azt az állítást, hogy a homo sapiens (a mai ember) sem sexelt sokat. Ami meg a neander völgyivel szemben hülyeség, mivel ha több volt a homo sapiens többet is kellet, hogy sexeljenek.
A faluban a csajok meg bizots azért nem akarnak veled sexelni anynira amennyire elmondod, hogy ők aztán mindenkivel sexelnek, mert lehet már túlságosan kimerültek mire te szeretnél velük.
Ellenben ha egy doboz cigitől beadják a derekukat az még mindíg olcsóbb mint egy prostituáltal.
Másképp pedig a nők nagy része szeretik ha megdolgoznak egy kicsit értük.
De ebbe már inkább ne menjünk bele..
27# Te biztos Transzvesztita vagy.
Én orvos tanuló vagyok ne tudjátok már tőlem jobban ,a női nemi szerv nem igényli a szexet nincs akkora vágy mint a férfi nemi szervben ,a férfi nemi szerv folyamatosan termeli a spermiumot ez adja a vágyat.
Hűha
Ha orvos tanuló vagy, akkor tudhatnád, hogy a szexuális vágyat az agy irányítja. Főként a hipotalamuszban találhatóak olyan idegi képletek, amik a szexuális viselkedést, vágyat irányítják. Sőt a nemi hormonok termelődése és a szabályozása is hipotalamuszban történik. (biosz faktos vagyok sorry). Míg a férfiaknak a tesztoszteron, a nőknek meg az ösztrogén és a progeszteron a nemi hormon. (Ha nagyon biológia szempontból nézzük)
De sztem a libidó az egyén függő, nem pedig nem függő. Ne tudjad már jobban, hogy vki mennyi szexet igényel. Nők is kívánják. Én pl. lány létemre sok szexet igénylek.
27-es vagyok. Szerintem nézz a szoknyám alá mielőtt hülyeségeket írsz. Amúgy nem tudom miért kell troll kérdést kiírni "orvos tanulnó" létedre
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!