Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 14-15 éves lányok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-15 éves lányok tényleg azon versenyeznek,hogy ki tud nyáron több pasival lefeküdni?

Figyelt kérdés
Az egyik rádióba ez volt a téma nemrég.
2020. júl. 29. 08:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak akik igen
2020. júl. 29. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Én 14-15 évesen még csak nem is csókolóztam :D Osztálytársaim közül talán 1-2 lány volt, aki már elveszítette a szüzességét, ők is komoly kapcsolatban. Szóval szerintem erre a korosztályra nem jellemző, inkább 18-23 között, amikor kiszabadul az ember lánya a szülői házból (egyetemre megy, dolgozik). DE nyilván nem mindenki, sőt a többség nem ilyen.
2020. júl. 29. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Éretlen gondolkodású lányok fejében előfordulhat ilyen, bár nem igazán azzal szoktak a nők büszkélkedni hogy ki lesz a nagyobb r.banc. Tipikus hülye bulvárhír.
2020. júl. 29. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Szoszerint riba.nc mar az egesz lany.. 14evesen mar elkezdik. Sot van aki 12 evesen kezdi el, nem tudnak betelni a riban.ckodassal, csak ha leriba.ncozod mikozben 5het alatt 10masik pasi dugta meg te vagy a szar ember. Kommentben is csak az ilyen lanyok irjak,hogy jaj nem igy van
2020. júl. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!