Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a normális? (ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a normális? (ha egy férfinek folyamatosan fellál, vagy ha két menet után lelankad?)

Figyelt kérdés
Az exemmel a szex két menetből állt, utána egész éjjel semmi nem volt. Most voltam egy fiúval, akivel öt perc pihenő után egész éjjel csináltuk, de orgazmus után szinte egyből állt neki fel. Ők voltak idáig az egyetlenek, akikkel voltam, mindkettővel jó volt a szex, de ennyire máshogy mükődik két férfi teste, vagy valamelyik nem egészséges?
2020. júl. 29. 01:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő teljesen egészséges, csak eltérő a libidójuk. Akkor nem lennének egészségesek, ha egyáltalán nem állna. Nőknél is van aki egy orgazmus és pihennie kell, más meg sorozatélvező és órákig "bírja". Ha neked a libidód magas akkor keress olyan partnert akivel megegyezik a libidód (fordítva sem lenne jó, te már pihennél a partnered meg "még, még, még" akarná).
2020. júl. 29. 01:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam olyan pasival akinek állt azután, hogy elélvezett. De megoldottam, hogy hamar felálljon neki.
2020. júl. 29. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tom, ez az orgazmus után is áll és egész éjjel áll a szokatlanabb.

Szerintem az első a sacc általános.

2020. júl. 29. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem előfordult már az nem egyszer hogy kb egész na szexeltünk rövid megszakításokkal kőkeményen állt, meg az is előfordult hogy egy menet után lelankadtam, szóval ez eltérő lehet egy palinál is attól függően milyen formában van.
2020. júl. 29. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem fiatalon volt, hogy egész éjszaka tudtam dugni (fájt is másnap mindkettőnknek minden), most 40 felett már csak egy vagy két menet van, igaz ezek most minőségibbek.
2020. júl. 29. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1 menet után lelankad, hiszen kielégülök. Bár néha jó lenne, ha bírnék masodikat is.
2020. júl. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!