Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fura, ha arról fantáziálok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, ha arról fantáziálok, hogy belém élvez egy pasi és teherbe ejt?

Figyelt kérdés
Mindez csak fantázia szinten.
2020. júl. 28. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem meg férfiként pont a fordítottja a fantáziám.
2020. júl. 28. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szedj gyógyszert ha át akarod élni s akkor nem kell paráznod a terhességtől és/vagy úgy gyereket vállalnod hogy azt nem gondoltad még át előtte rendesen. Persze ettől még ne alkalmiban dugj fűvel-fával gumi nélkül, hanem majd ha lesz olyan pasi akiben megbízol, urambocsá' a párod lesz.
2020. júl. 28. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy fétis. Nyugi, férfiaknál is jelen van. Fogalmam sincs, hogy miért, de engem is felizgat és voltam már úgy lányokkal, hogy nem védekeztünk, mert őket is izgatta a helyzet. Szerintem van az egészben valami óriási plusz és kockázat, ami felpörgeti a vágyat és az adrenalint.

Szerintem próbáld ki.

2020. júl. 29. 00:19
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Próbáld ki, egyszer nem nagy ügy
2020. júl. 29. 06:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon izgató. Sokáig én is csak óvszerrel védekeztem, mert egészségi okokból nem szedhetek gyógyszert. Azóta már többször meg is történt, szigorúan párkapcsolatban, de imádom azóta is. Így is nagyon izgató maradt a dolog, pedig azt hittem, ha egyszer végre megkapom már nem fog annyira izgatni, pedig de.

23N

2020. júl. 29. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!