Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lesz valaki lánybúcsún a nyáron? Ti hívtok vetkőzős pasit?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 19:40
1/6 anonim válasza:
Igen de mi orgiát tervezünk nem ilyen táncikálást
2/6 anonim válasza:
Igen lesz szeptember elejen majd .. de nem tudok pasikrol !!
3/6 anonim válasza:
Voltam több lánybúcsúban. Egyszer futottunk bele egy legénybúcsús csapatba. Senki nem volt túl józan, szóval ott voltak érdekes dolgok. De alapvetően soha nem voltak táncos fiúk meg ilyesmik.
4/6 anonim válasza:
A női leánybúcsúkon nem annyira divat a táncos, mint a ffi legénybúcsúkon a prosti. Ettől még van ahol szokott lenni :)
5/6 anonim válasza:
Ha nem élte ki magát akkor minek köt házasságot? Ezt sose értettem. Mintha kötelező lenne.
6/6 anonim válasza:
Az első válaszoló kommentjére számítottam leginkább!
Ezért éri meg lánybúcsún részt venni fiúként:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!