Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik a rosszabb?
Figyelt kérdés
(Ez a kérdés egy nem régi kérdés inspirációja.)Melyik a rosszabb,az a nő aki mindenkivel összefekszik,tehát több mint 100 ember mondjuk,vagy egy lány aki úgy fekszik le 1 darab pasival sokszor,hogy az fizet neki.Tegyük fel,hogy a nő amúgyis vonzónak tartja a pasit,de a pasi felajánlotta neki a lehetőséget és élt vele.2020. júl. 27. 16:31
A kérdező szavazást indított:
első,aki mindenkivel összefekszik
második,aki pénzt kap
26 szavazat
1/7 anonim válasza:
A férfi nem nevében kikérem magamnak, hogy egy db pasiként vagyunk elkönyvelve. Ne csodálkozzunk kérem, ha egy nő is potencionális lyuknak lesz nevezve!
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat első,ha úgy érzed tárgyasítottam.(Én nem pontoztalak le.)Légyszíves magyarázatot is írjatok.
2020. júl. 27. 16:42
3/7 anonim válasza:
Az első.
A második esetben, még ha csak szex is van, kialakul valamiféle bizalom. Ráadásul a nemi betegségnek is kevesebb esélye van terjedni. Veszélyes szerintem sok emberrel lefeküdni, és ezt nem erkölcsi szempontból gondolom (az ilyen kötöttségek nem érdekelnek), hanem egészségügyiből. Én biztosan nem merném megtenni.
4/7 anonim válasza:
szerintetek, a rib.nc rosszabb mint a ku.va? ez durva. kérdező már csak azt hagytad ki hogy külön szavazzanak a pasik és a nők. én pasi vagyok, és rosszabb a pro.ti. ha bár számomra egyik se kizáró tényező, ha mellettem nem csinálja
6/7 anonim válasza:
nem ítélkezek. élj te is és éljen mindenki ahogy neki jó. és ügyeljen, hogy hagyjon másokat is így élni. szép nem?
7/7 anonim válasza:
Egy nő nem élvezheti a szexet vagy mi? Annyira utálom ezt a begyöpösödött felfogást, hogy ha a pasi végigdugja a fél várost az jajj de király, ha meg egy csaj a második partnerével van már ribiznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!