Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nem akar orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar orálisan kényeztetni. Ez jó módszer lehet arra hogy átgondolja?

Figyelt kérdés

Még sosem csinálta senkinek sem, s el is zárkózik előle. Én néha ki szoktam nyalni előjátékként, s élvezi de azt mondja, amúgy nem várja el.

Arra gondoltam egyszer úgy kinyalnám hogy lábra se tudjon állni, s akkor talán át tudná érezni mekkora örömet lehet okozni a másiknak ilyen úton.

Mit gondoltok? Működhet a dolog?

Egyikünk sem tini már.

2020. júl. 25. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyire elzárkózik tőle és nem akarja csinálni akkor semmitől sem fog megváltozni a véleménye.
2020. júl. 25. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez van. Ha nem akarja nem foglya.
2020. júl. 25. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges küzdened, ha ennyire nem szeretné, akkor nem is fogja megszeretni.

S szerintem az meg nagyon gáz, hogyha úgy csinálja, hogy semmi kedve hozzá.

2020. júl. 25. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg van ilyen?

Egyszer sem csinálta egy pasinak sem, és tudja h neked ez fontos lenne de ki sem próbálja?

Akkor mit erőlködsz?

A helyedben én nem nyalnám ki az tuti.

22L

2020. júl. 25. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4#

Van ilyen. Van akinek ez undorító. Lehet, hogy izgatja a dolog, de megtenni nem fogja, mert undorodik.

Azt olvastam nem várja el, hogy kinyalja, de ő szereti nyalni, a párja pedig élvezi.

Vagy elfogadja, vagy elhagyja emiatt.

Én az első opciót választanám. Volt már ilyen kapcsolatom.

Ne eröltessük már rá a szopást olyanra, aki ezt nem szereti, sőt a szexben semmit, amit a másik nem szeret élvez.

Az, hogy szeretek valakit, az nem egyenlő azzal, hogy magamra erőszakolok valamit, amit nem akarok megtenni, csak azért, hogy neki jó legyen.

2020. júl. 25. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha azt gondolod úgy kinyalod és ettől megjön a kedve az tini gondolkodás. Kérdezd meg tőle, hogy miért nem és próbáld a komplexusait, gátlásait feloldani. Más út nem nagyon van. Ha viszont ezek a gátak, falak túl erősek akkor felesleges izmozni nem fogja csinálni, azt meg te sem élveznéd ha megfelelési kényszerből száját húzva csinálná és nem azért hogy adjon.
2020. júl. 25. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarja, akkor nem akarja és nem is fogja csinálni, akkor se ha úgy kinyalod, mint Micimaci a mézesköcsögöt.

Szerintem nem fog megváltozni a véleménye, ha be is vállalja, nem fogja élvezettel csinálni és az neked se lesz jó akkor úgy.

Én csajom egyszerűen imád szopni és már csak a gondolatra is keményen felállok, hogy őt mennyire izgatja és teljesen benedvesedik a szopástól. Most ha tudnám, hogy nem élvezetből csinálja, engem sem elégítene ki, de még csak nem is izgatna.

Én a mellszex-szel vagyok így, tudom, hogy őt nem izgatja egyáltalán, de persze ha megkérem örömmel bevállalja a kedvemért és igyekszik lelkesen s csinálni, de így, hogy tudom, hogy nem hozza izgalomba, nekem sem akkora élvezet, ezért nem is nagyon csináljuk

2020. júl. 25. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kinyalhatod ahogy akarod, akkor sem fog leszopni ha nem akar.

Egyébként meg ha ennyire nem szeretné, szerintem olyan szarul csinálná, higy nem is élveznéd.

Tehát nagy öröm nem lenne benne szerintem.

F

2020. júl. 25. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez szopás... Most erre épp az lehet mondani így jártál.
2020. júl. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!