Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ha anal manias vagyok az fetisnek szamit?
Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes đ de rettentoen izgat az anal, igen no letemre... felre ne ertsetek van parom es orul ennek a dolognak de egy kicsit furcsalja.. ahogy en is
Ez fetisnek szamit?
2020. jĂșl. 24. 15:22
1/6 anonim vĂĄlasza:
MiĂ©rt fontos az, hogy fĂ©tisnek szĂĄmĂt-e?
2/6 anonim vĂĄlasza:
Szerintem nem fĂ©tis, fĆleg ha mindketten Ă©lvezitek a dolgot.
3/6 anonim vĂĄlasza:
Ha mind a ketten szeretitek Ă©s egyikĆtöknek sem zavarĂł, vagy okoz gondod akkor nem. Mert akkor a ti szexuĂĄlis Ă©letetekben ez normĂĄlisnak szĂĄmĂt.
MĂĄsok szĂĄmĂĄra viszont ez mĂĄr fĂ©tis esetleg perverz undorĂtĂł dolog lenne.
4/6 anonim vĂĄlasza:
Ha ékezet måniås vagyok az fétisnek szåmit?
5/6 anonim vĂĄlasza:
Nem hinnĂ©m. Ăn is nagyon szeretem, no meg a hĂŒvelyi Ă©rzĂ©kenysĂ©gem miatt egyenlĆre csak oda fĂ©r be.
6/6 anonim vĂĄlasza:
Szerintem lehet fĂ©tis mert te kedvenced egyike ! Milyen ritka kincs hogy szereted bĂĄr lenne több ilyen nĆ !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!