Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat a párom megosztásának a gondolata?
a megosztás dolog amúgy nagyon nagyon elterjedt, sokszor ezért is jön össze a hármas és ezért is izgalmasabb mint mondjuk a párcsere. Engem nagyon izgat a hármas, de a párcsere nem igazán, max ha négyest csinálunk és felváltva akciózunk.
(az extrémebb oldala a Cuckold, de az teljesen más, hiába hasonló a felállás)
Szóval én azért osztom meg szívesen a barátnőmet (elméletben), mert:
1: büszke vagyok rá, akarom, hogy mások lássák, hogy mások is úgy örüljenek neki mint én. Ez olyan anti-féltékenység. (féltékeny: amikor mutogatod mindenkinek, de senki nem nyúlhat hozzá, sőt, még direkt elhúzod a mézes madzagot. Az anti-féltékenység pedig, mint amikor neked van valamid és nagyon szívesen megosztod a barátaiddal, mert te szereted és ezt a szeretetet szívesen megosztod)
2: Azt akarom, hogy a páromnak is jó legyen, jót akarok neki, azt akarom, hogy élvezzen mindent, el akarom kényeztetni, tehát ha bármilyen módon is, de óriási orgazmusokat él át, akkor annak én nagyon nagyon örülök
szóval nemcsak örülök annak, hogy a páromnak örömöt okozok valami extrém orgazmussal amit a tabus "külsős ember" tud okozni, hanem még annak is örülök, hogy az én jó dolgomat meg tudom osztani mással és ennek ő is örül.
De ezért van az, hogy nem akárkit engednél be az ágyba, hanem olyan embert, aki annyira szimpatikus neked, hogy jót akarsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!