Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma származású örömlányok vagy örömlányok "sofőrjei" miért nem szokták engedni a roma vendégeket?
Minek írna sms-t ezt én sem értem :D
Nem smsben akar kefélni :D
Ugyanez van Amerikában a feketékkel.
Mindig az van, hogy jaj most új film van, akkor kell bele két fekete, csak azért, hogy ne tünjünk rasszistának. Mi a francnak.
Nem értem. Nem kell fekete ember a közönségbe, a filmekbe csak azért, hogy megmutassuk. És fordítva, ha egy fekete film készül, nem fog zavarni, ha nincs benne fehér ember, mert minek?
Nekem gyermekként eszembe se jutott volna akár csak meglátni mondjuk Will Shmist vagy Eddy Murphyt hogy más a bőrük színe.
Amíg odsakint az pofázzák, hogy fekete meg fehér, amíg itthon az van, hogy roma meg magyar, addig LESZ rasszizmus.
A rasszizmus akkor szűnik meg, amikor minden érző lényre, aki ugyanúgy született mint mi, majd azt mondjuk: Ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!