Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan híresség aki unszimpatikus nektek, de ha lehetne mégis szexelnétek vele? Nekem ilyen Ariana Grande és Taylor Swift is.
Figyelt kérdés
Ha van ilyen, akkor ki?2020. júl. 23. 07:13
2/11 anonim válasza:
Arianát én is elvinném egy körre.
3/11 anonim válasza:
Amber Heard. Rühellem azt a nőt, de nagyon megdugnám.
4/11 anonim válasza:
taylor swift jó példa, viszont az a baj, hogy csak annyira ismerem amennyire a kamera is mutatja. Lehet élőben is unszimpatikus lenne és akkor nem kellene, mert egyszer szexeltem unszimpatikussal és életem legrosszabb szexuális élménye volt, másodjára meg kiderül, hogy szimpi, akkor meg azért szexelnék vele.
6/11 BetyarKoma válasza:
Olyan szó, hogy unszimpatikus nem létezik, mivel a szó származása miatt az un nem lehet a fosztóképzője, így helyesen antipatikusnak hívjuk az ilyen személyeket.
7/11 anonim válasza:
Nem. Mert ha már ellenszenves, akkor hozzá se tudnék nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!