Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexchat megcsalásnak számít ha van közben pasim?
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 15:28
11/16 anonim válasza:
Szerintem ez még nem megcsalása a párodnak! Viszont én nem kötöm a párom orrára ezt, jobb elkerülni a konfliktusokat. Ki tudja a férfilogika mit látna bele egy ilyen ártatlan dologba.
12/16 anonim válasza:
Én férfiként szoktam ilyet csinálni, de nem teljesen érzem megcsalásnak.
13/16 anonim válasza:
Ha mindig ugyan azzal, akkor az.
14/16 anonim válasza:
Te megcsalásnak vennéd ha a pasid "kinézne" magának egy adott személyt és szexchatelget vele?
Egyébként ahogy fent is írták - miért tőlünk kérdezed, meg miért nem tőle? Ha azt mondja oké, akkor nem kell minket kérdezned. Bár gondolom te is tudod hogy nem okés, csak tőlünk akarsz megerősítést nyerni arra amit már eldöntöttél hogy megteszed (vagy meg is tetted). Angyalkám ez már a te sarad, neked kell cipelned, ne tőlünk várj feloldozást.
15/16 anonim válasza:
Hát én abból indulnék ki, ha a párom mondjuk szexchatelne az hogy esne nekem. Ha ebbe belegondolsz megkapod a választ
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez már megcsalás. Számomra teljesen. Én kibuknék. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!