Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan helyes jó pasiként vajon össze tudok jönni a szomszéd lányokkal egy éjszakára valahogy?
Anyukámmal lakok Pesten és a szomszéd lakásba 3 ilyen igazi pesti szépség, kicsit cicababás lányok ám ezek. Egyszer beszélgettem velük, kedvesek mosolygósak voltak.. Tényleg az a top 10-es csajok, amúgy média meg marketing szakra járnak az egyetemre.
24,25 évesek.
Jó lenne valamelyikkel egy éjszaka, persze mind hárommal lenne a legjobb egyszerre 😁
Szerintetek hogy kell az ilyet csinálni? Hogyan kell a nőket így egy éjszakára félszedni...
Tegnap a körfolyosóra ültek ki és beszélgettek, nevetgéltek éjjel. Aludni akartam már, de nem tudtam ahogy hallottam a hangjukat teljesen felzaklatott szexuálisan...
Egyszer láttam fehérneműbe az egyiket mert az ablak úgy volt nyitva mikor a lakásuk előtt elmentem, teljesen azóta kész vagyok gondolkodni nem tudok..
Úgy látom papa vannak igények - önbizalmad nem annyira. Nem simán csak egyet akarsz felszedni, hanem egyből mind a hármat egyszerre leszbishow keretében :D Ezt megugrani még a legprofibb Casanovának is kihívást jelentene - főleg ha a csajok nem biszexek.
Beszélgess továbbra is velük, nézd ki az egyiket amelyiknek legjobban bejössz és arra startolj rá. Kommunikáció, erről-arról, udvarlás s elhívod randira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!