Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti hogy reagáltok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti hogy reagáltok ha melegnek néznek?

Figyelt kérdés

Én sajna nagyon vékony vagyok és szerintem emiatt sokan néztek már annak. Fiúk. Buliban. Amúgy meglepő de olyan srácok kérdeztek rá, hogy nem volnék-e nyitott akik tökre nem meleg fejűek. Tehát pl sportoló srác, gyúrós, tök egyszerű átlag fiúk...

Elég fura vagy szóval értitek. Ti is jártok így? Hogy reagáltok? Teszem hozzá mind normális volt eddig. Csak attól még fura. Meg mivel tudok ellene tenni?

2020. júl. 22. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
én egész örülök neki
2020. júl. 22. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el edzeni.
2020. júl. 22. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Még nem néztek melegnek soha, ha így lenne akkor magamban zavarna. Nem azért mert bajom van a melegekkel, csak ez számomra azt sugallná, hogy vannak nőies vonásaim amelyek dominánsabbak mint a maszkulin vonásaim, még akkor is ha tudom jól, hogy nem feltétlen kell egy melegnek nőiesnek kinéznie vagy viselkednie.
2020. júl. 22. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy korrektül ismerkedni próbált egy meleg srác, én pedig korrektül visszautasítottam, semmi extra.

Viszont utólag tudtam meg, hogy egy kissé túl élethűre sikerült alkoholfűtötte színjátszós feladat után valaki hónapokon át melegnek tartott.

2020. júl. 22. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Sehogy, pontosan tudom magamról mi vagyok és mi nem. Nem csinálnék magamban ügyet belőle. Ha bepróbálkozik valaki akkor megmondom neki, hogy rossz műsort néz.

Ettől még előfordulhat, hogy egy meleg bepróbálkozik, sokan "géppuskáznak" azaz mindenhova eleresztenek 1-1 sorozatot hátha akad találat.

2020. júl. 22. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Visszakérdeznek, hogy na mizu cica fiu 😀😀

Amúgy, nincs ebben extra, adhat magara annyit egy srác, hogy melegnek nézzék. De szerintem illedelmesen kell visszautasítani, hogy kössz, de masik ligaban jatszok. Egyszer voltam olyan szituban, hogy baráti tarsággal bekeveredtünk egy meleg barba bulizni. Ott kaptam egy kis nyomulást. Fura volt, de tudtam hol vagyok, szoval lekezelhető szitu volt.

2020. júl. 22. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem sose néztek melegnek...😄
2020. júl. 22. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer lehet kipróbálnám, hogy leszopjon egy fiatal srác, de csak azért, hogy tudjam tuti nem izgat meg hogy tényleg ad-e valami extrát, de nem járok buliba így rám nem nyomultak még így.
2020. júl. 22. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!