Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem olyan rég megtudtam az ex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan rég megtudtam az ex barátnőmről, hogy valószínűleg az előző barátja megdugta 14 évesen. Nekem nem ajánlotta fel, nem is beszélt róla 8 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Szerintem ha nem lett volna szűz, mondta volna, hogy feküdjünk le, egyszer próbálkoztam nála 2 hónap után, másszor pedig 4, de csak szavakkal, nem cselekedettel és nem "vette az utalásokat". Szerintetek szűz volt?

2020. júl. 22. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok. Az előbb írtam egy okot, miért lehet, hogy nem akarta még a szexet, miközben már nem volt szűz. Én sem voltam szűz, aktív szexuális életet éltem 1 évig, mégsem akartam utána lefeküdni a barátommal 7 hónapig..

Persze az is lehet, hogy szűz volt és a többi csak pletyka. Ezt mi nem tudjuk.

Egyébként egy normális kapcsolat alapja a kommunikáció. Miért nem beszéltetek róla? Meg kellett volna beszélni, hogy miért nem akarja, miért vár, mit érez.

Nyilván nem fogja felajánlani, hogy megdugd. A legtöbb lány nem mer/akar lépni, a fiútól várja. A legtöbb lány nem fog az első célzásra ágyba bújni. Ennél több kell.

2020. júl. 22. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A szavaidból két dologra következtetek, ami most pöröghet a fejedben.

1: megdöbbentél, hogy az exbarátnőd esetleg nem az, akinek gondoltad, emiatt pedig összezavarodtál, bizonytalan vagy az emberismeretedben, azon töprengsz, hogy ilyen simán megvezetett volna.

2: bánt a lehetősége is annak, hogy a volt csajod 14 évesen, szűzen simán odaadta magát valakinek, neked meg 8 hónap alatt, nem szűzen sem. Emiatt kicsit úgy érzed magad, mintha picit barátzónás lettél volna, ami megalázó érzés.

Ez a kettő nem vagy-vagy, ha én lennék a helyedben, valószínűleg mindkettő ott kavarogna a fejemben.

Ami zavar picit, hogy erősen keresed az önigazolást, amit nem tudok neked adni. Bizony lehet, hogy lefeküdt a sráccal, veled meg nem. A lényeg nem ez, hanem, hogy a körülmények ismerete nélkül ne vonj le következtetéseket.

- lehet, hogy megbánta a 14 éves afférját, ha teheti soha nem beszélne róla és nem csinálna olyat még egyszer

- lehet, hogy az az élménye olyan rossz volt, hogy azóta lett bizalmatlan, félénk

- lehet, hogy akart veled szexelni, csak félt, hogy r!bancnak tartod, ezért kérette magát

- lehet, hogy szimplán rámenősebbnek kellett volna lenned

- mint ahogy az is lehet, hogy átvert, meg az is, hogy a pletyka hamis.

A lényeg, hogy nem tudjuk, és te sem tudod. Ne itt keress választ.

2020. júl. 22. 11:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó barátom ne a múltban éljél már. Ne érdekeljen hogy az EX-ed mit csinált és mit nem. Minél több időt töltesz a múltban, annál többet rabolsz el a jelentől és a jövőtől. Más szóval, aki mindig a múltba néz az s.ggel megy a jövőbe.

Azon meg ne csodálkozz hogy gumi nélkül nem engedte "tovább". Lehet 14 évesen dugott, de legalább van annyi esze hogy gondol a védekezésre.

2020. júl. 22. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:
borzasztó nehéz a nőkkel.. kb mintha egy olyan földönkívülivel akarnál együtt lenni aki nem beszéli a nyelved.. mindent neked kell kitalálni.. nem lehet alapozni sem velük. nehéz! én is szingli vok ideje
2022. aug. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!