Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jobban tágítani magam?
Figyelt kérdés
Análban a 16 cm körüli még nagyjábból bemegy de eleg szűkösen és kicsit fáj is
A páromnak viszont 18 cm
Hogyan tudnám magam kicsit jobban kitágítani?
2020. júl. 21. 17:12
1/8 gyakrankerdezo válasza:
Keressel egy lovat a kornyeken...
2/8 anonim válasza:
Lehet kapni szexboltokban konkrétan erre kitalált tágítókat.
Amúgy meg síkosító és lelki nyugalom kérdése szerintem az egész...
4/8 anonim válasza:
El tudom képzelni mennyibe fog ez fájni a TB-nek(és nekünk adófizetőknek) ha ezek a nagy análrajongók megöregszenek és mindegyik széklettartási gondokkal fog küzdeni.
5/8 anonim válasza:
Hol van az előírva hogy tövig kell benyomni?
6/8 anonim válasza:
Tágításnál miért számít neked a hossz, ahogy írták is nem kell benyomni tövig! Tágítás meg a vastagságról szól szerintem.
7/8 anonim válasza:
Mi köze a hossznak a vastagsághoz?
8/8 anonim válasza:
Szerezz be egy plugot. Szex előtt tedd be, persze alaposan kend meg síkosítóval. Ez rendesen kitágít, és ellazít. Érdemes kb olyan vastagat venni, amilyen vastag a párod szerszáma, valamint egy kisebbet kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!