Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csinalhatja ezt valaki? /F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinalhatja ezt valaki? /F

Figyelt kérdés

Van egy csavo, akirol mindenki azt mondja hogy szinte minden csajt meg tud dugni akit akar.

Kulonosebben sosem erdekelt, de nagyon sok sztorit hallottam hogy olyan noket is elcsabitott akik amugy alapjaraton huseges tipusok voltak es volt parjuk.

Es nemreg a fulembe jutott az hogy ez a csavo meg akarja dugni a baratnomet mert nagyon tetszik neki hogy nagy a cicije, stb..

Nem vettem komolyan, nem is erdekelt azt gondoltam hiaba probalkozik mert az en baratnommel ugy sem fogja tudni megtenni mert nem megy bele.

Es semmi jelet nem lattam arra hogy a baratnom hajlamos lenne belemenni egy ilyen dologba.

Aztan egy reggel a baratnom elarulta hogy elozo nap lefekudt ezzel a csavoval, hirtelen tortent az egesz alapbol nem is akart belemenni.

De termeszetesen mondta hogy nem nemi eroszak tortent, onkent ment bele mert elcsabitotta.

Nem veszekedtem vele, normalisan megbeszeltuk, mondtam neki hogy nekem sajnos igy nem okes egy kapcsolat ezert inkabb veget szakitottunk neki, viszont nem lettunk rosszba egyaltalan.

Folosleges lenne barmi bosszut allni rajta, vagy veszekedni vele, az indulatos valaszolok akik csak azt akarjak irni h igy meg ugy vertek volna a baratnojuket, keruljenek.

En egy kapcsolatban azt varom el hogy a parom onkent ne akarjon megcsalni, es nem azert mert en fogva tartom vagy fenyegetem, ezert nem is veszekedtem vele.

Es tisztelettel megmondta, bocsanatot is kert egybol, es szakitottunk.

Viszont ami erdekes hogy ez a csavo szamtalan olyan csajt megfektetett akiknek komoly kapcsolatuk volt, volt akinek tobb eves kapcsolata is volt es ugy megtette vele es egyik lanybol se nezte volna ki senki.

Azt beszelik rola hogy valamivel manipulalja a csajokat ezert tud szinte belevinni mindenkit.

Szerintetek mit csinalhat hogy olyan noket is bele tud vinni akik nem is olyanok alapbol?

Lanyok velemenye is erdekel, irjatok le kivancsi vagyok.

2020. júl. 21. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek ravaszabbak annál. Nem ilyen szimplán megy, hogy bepróbálkozik, te meg elküldöd. Én sem állnék kötélnek, azt gondolom, de sok ember meg valahogy mégis elbukik.
2020. júl. 21. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Most nem a barátnődet (vagyis exedet) akarom beoltani, de szerintem valószínű, hogy a pasi alapból be tudja mérni, kik azok, akiknél érdemes próbálkozni, mert van esélye. Az oké, hogy valaki sok nőnek bejön, de az, hogy MINDENKIT megkapjon, akit akar (ráadásulkapcsolatban élőket!), olyan nincs.
2020. júl. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!