Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megy jól a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy jól a szex, rosszul csinálunk valamit?

Figyelt kérdés

Menni megy, csak elég nyögvenyelősen. Használunk sikosítót, de a lényeg az, hogy egyszerűn néha nem megy be a farka. (előjáték is van és már majd' meg halok, hogy végre megb*sszon, de akkor is) Azt mondja, hogy olyan mintha "falba ütközne odabenn". És ha sikerül is egyszer-kétszer tövig benyomni, fáj. (És nem, nem ez az első, vagy második szexem, nem vagyok "szűz" )

Szeretnék lovagló pózba szexelni vele, de egyszerűen nem tudok beleülni. Próbálkozom minden alkalommal, de csak ő is lelankad, meg nekem is elmegy a kedvem, hogy megint nem sikerült.

Valamit rosszul csinálunk?

Köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 21. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor előtte misszionáriusban nyomjátok egy jó darabig, majd miután kellően kitágultál akkor próbáljátok meg a lovaglót.

Alapból ha lovaglóval kezdjük nekem sem megy be a barátom pénisze, muszáj előtte más pózokban "bejáratni" kicsit.

2020. júl. 21. 11:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Eleve misszionáriusban sem megy, vagy ő azt nem szereti, nem tudom... (Alapvetően alacsonyabb vagyok, mint ő) :D Csak úgy tudja berakni, ha szembe fordulnunk egymással és felhúzom a combomat.

Már kezdem látni, hogy tényleg velünk van a baj :D :D :D :D .... Hát jól van. Köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 21. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Javaslom, hogy előjátéknál használjatok olyan dildót, ami hasonló a párod méretéhez. Különféle pozitúrákban, amit szeretnél kipóbálni. Ezzel kitágit, akár el is élvezhet az tőle, ha éppen jönne. Nyalás közben is be lehet dugni. A párod meg használjon farok karikát a méretére, vannak elasztikusak is. Olcsó a függönyrúd karika, kapható több méretben. Ettől keményebb lesz a szerszám és kevésbé lankad le. Kíváncsian várom visszajelzésed!

2020. júl. 22. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!