Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tisztában vagytok vele, illetve mit gondoltok róla, hogy a férfi ismerőseitek az instagram és facebook posztjaitokra verik ki?
Nem tudom kinek elég ennyi inger, de elég fura lenne szerintem.
F
Miért ha nem posztolnának semmit, akkor nem verné ki rájuk a szomszédban lakó Móriczka csak azért mert egyik nap miniszoknyát vettek fel? Ugyanúgy, de ugyanúgy nem érdekli őket. Aki meg magamutogató, az direkt ezért teszi.
Ettől még a magamutogató is törli / el sem olvassa a "szia ismizünk / úgy meg... / megnéznéd ..." típusú szövegeket amik ismeretlenektől érkeznek naponta tucatszám.
Ezt figyeld, csak az ismerőseink, de Instán az idegenek is! Ez van.
Mikor csak Facebookon voltam fent, az átlagos tinikori képeimmel, akkor is voltak retard ismerőseim akiket le kellett tiltanom mert eléggé ijesztő módon "udvaroltak" Instán ha valaki gyanús, nincs képe, nincs rendes profilja, akkor tiltom és kész.
A többire nincs nagyon befolyásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!