Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tarjátok vonzónak a szőrös mellkast? (persze, kritériumokon belül :D)
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 22:10
11/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nyilván nem ez a szempont.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is férfias, nekem tetszik, kivéve az ilyen gorillaszőrzet. Meg az sem tetszik ha valaki borotválja a mellkasát és ilyen rövid tüsis és nő vissza. De egy egészséges mennyiségű, rendes szőrös mellkas tetszik.
13/19 anonim válasza:
Kövezzetek meg de nekem mindig is jobban tetszett a természetesen szőrtelen, DE ha neki nem olyan akkor ne szőrtelenítse inkább, mert elfogadom szőrösen olyannak amilyen. Nem kizáró ok, csak mint írtam, jobban tetszik ha természetesen nincs rajta semmi.
14/19 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, számomra undorito es csunya. Inkabb szortelenitse
16/19 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be, sőt taszít, nem még sose szedettem le senkivel - alapból olyanokkal kezdek, akik nem szőrösek.
18/19 anonim válasza:
Van, akinek jól áll, van, akinek nem.🤷🏽♀️
19/19 anonim válasza:
Férfi vagyok, nekem szőrös, ráadásul fekete színű, szóval eléggé feltűnő. Ott nem szőrtelenítek, mert mikor nő kifelé se szebb, plusz az anyajegyeim miatt is problémás lenne.
Hogy mennyire zavarja a lányokat, csak úgy tudom leírni, ha dicsérem magam, ezért elnézést is kérek.
Lányok elsőre furán néznek, de az arcom és a magabiztosságom miatt még sose volt olyan, hogy a túlzottan szőrös mellkasom vagy lábam elriassza őket. Mert mindenhol fekete és elég sűrű, tehát feltűnő.
Hátamat meg borotválom, "ott" pedig rövidre nyírom, szóval azért Tarzannak se nézek ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!