Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire tarjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire tarjátok vonzónak a szőrös mellkast? (persze, kritériumokon belül :D)

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de nyilván nem ez a szempont.
2020. júl. 21. 05:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is férfias, nekem tetszik, kivéve az ilyen gorillaszőrzet. Meg az sem tetszik ha valaki borotválja a mellkasát és ilyen rövid tüsis és nő vissza. De egy egészséges mennyiségű, rendes szőrös mellkas tetszik.
2020. júl. 21. 08:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg de nekem mindig is jobban tetszett a természetesen szőrtelen, DE ha neki nem olyan akkor ne szőrtelenítse inkább, mert elfogadom szőrösen olyannak amilyen. Nem kizáró ok, csak mint írtam, jobban tetszik ha természetesen nincs rajta semmi.
2020. júl. 21. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon nem tetszik, számomra undorito es csunya. Inkabb szortelenitse
2020. júl. 21. 10:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem eléggé bejön :-)

25/N

2020. júl. 21. 13:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem jön be, sőt taszít, nem még sose szedettem le senkivel - alapból olyanokkal kezdek, akik nem szőrösek.
2020. júl. 21. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön
2020. júl. 23. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Van, akinek jól áll, van, akinek nem.🤷🏽‍♀️
2020. júl. 23. 20:11
 19/19 anonim válasza:

Férfi vagyok, nekem szőrös, ráadásul fekete színű, szóval eléggé feltűnő. Ott nem szőrtelenítek, mert mikor nő kifelé se szebb, plusz az anyajegyeim miatt is problémás lenne.

Hogy mennyire zavarja a lányokat, csak úgy tudom leírni, ha dicsérem magam, ezért elnézést is kérek.

Lányok elsőre furán néznek, de az arcom és a magabiztosságom miatt még sose volt olyan, hogy a túlzottan szőrös mellkasom vagy lábam elriassza őket. Mert mindenhol fekete és elég sűrű, tehát feltűnő.

Hátamat meg borotválom, "ott" pedig rövidre nyírom, szóval azért Tarzannak se nézek ki :D

2020. júl. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!