Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi vinne rá titeket hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vinne rá titeket hogy prostituáltak legyetek?

Figyelt kérdés

Lenne olyan élethelyzet ami miatt ebbe kényszerültök?

Fiúk is írhatnak persze.

2020. júl. 19. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
11: a politikai prostikat mindenképp!
2020. júl. 19. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Pénz és pénz. Enélkül valszeg sose lesz jogsim, kocsim, és bútorok a lakásba. Családi háttér nincs, magyar fizetésből meg évekig kuporoghattam volna. Így egyszerűbb volt.
2020. júl. 20. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Jóképű pasi vagyok sok ember szerint és elég jó vagyok az ágyban.

Többször is gondoltam már arra, hogy mi lenne, ha nem túl előnyös külsővel rendelkező lányoknak adnám a kegyeimet. Természetesen pénzért.

Végül sosem vitt rá a lélek, mivel nagyon félek az STD-ktől.

Nekem leginkább az vitt volna rá, hogy szeretnék egy jobb életszínvonalat élni egy saját magam által beosztott időrendben és imádok szexelni.

Hogyha nő lennék természetesen úgy csinálnám, hogy szereznék néhány kuncsaftot és bérelnék egy albérletet, de nem hirdetném magamat.

2020. júl. 21. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Van az a élethelyzet szerintem, amikor sokan elgondolkoznának rajta. Én is gondolkoztam mostanában ezen,mert érdekel a dolog.
2020. júl. 24. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
Ha meg lennék szorulva anyagilag (most nem vagyok), dugnék mint a nyuszi!
2020. júl. 24. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!