Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha megtudnátok hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha megtudnátok hogy a pasitok titokban rendszeresen ujjazza a fenekét, akkor mit tennétek? Elhagynátok emiatt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 látszik hogy még nem merted kipróbálni :D a prosztatát 1 ujjal el lehet érni, de magában a segglyukban is annyi idegvégződés van, hogy simán izgató lehet az ingerlése. Persze aki ennyire idegenkedik tőle és nem tapasztalja ki, annak inkább furcsa és kellemetlen.
2020. júl. 19. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen olyan idegvegződés nincs a segglyukba ami kellemes érzést adna. A prosztatát meg újjal magadnak nem éred el és ennek anatómiai okai vannak.
2020. júl. 19. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerinted én, illetve minden anált kedvelő ember csak beképzeli?
2020. júl. 19. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor én csinálom neki, mert örömet okoz nekem ha látom mennyire élvezi ha én csinálom neki.

Illetve kölcsön adtam neki az egyik tőle kapott játékszeremet is.

2020. júl. 19. 19:34
 15/15 papi3 ***** válasza:
100%
nálunk szinte mindennapos az anális izgatás oda -vissza kézzel vagy nyelvvel esetleg egy odavaló játékszerrel
2020. aug. 30. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!