Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik sok fiatal lány mellét látták! Mi az átlagos mellméret?
Figyelt kérdés
Ill. milyen méretű tetszett a legjobban.
Kort is írj!
2020. júl. 18. 18:15
1/9 anonim válasza:
eddig tapasztalataim alapján a tenyérnyi a kedvenc, de a naggyal sincs bajom
F
2/9 anonim válasza:
Attól is függ, hogy neked mennyi a fiatal!
3/9 anonim válasza:
Ha konkrét melltartóméretre vagy kíváncsi (pl. 75B), akkor nem hiszem, hogy sok érdemi választ fogsz kapni.
4/9 A kérdező kommentje:
30 éves korig kb és konkrét kosárméretet írjatok!
2020. júl. 18. 18:21
5/9 anonim válasza:
Te is ugyanúgy látod, hogy mekkora az átlagos mellméret, az ugyanis látszik ruhában is. Pasikat hiába kérdezel, mivel nyilván aki a kismellűeket szereti, az több kismellűt látott meztelenül; aki pedig a nagyobb mellekre bukik, az meg főleg olyanokat.
6/9 A kérdező kommentje:
Senki nem mellméret alapján választ! Ruhában megtévesztő, lehet csalni!
2020. júl. 18. 18:29
7/9 anonim válasza:
Nincs átlag, és a legtöbb nőnek ruhában is látszik, hogy mekkora.
De én a kisebbeket szeretem.
8/9 anonim válasza:
8 lánynak láttam, ebből 7nek A, vagy nagyon max B kosár volt a mérete. Egyetlen egynek volt hatalmas nagy, ilyen E, vagy F körüli melle, de ő egy elég nagydarab csaj.
9/9 anonim válasza:
80-85B (16+tól 30ig) meg amúgy is ez teljesen normális, átlagos.
Nagynak pl a 90C-t nevezném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!